Gratis frakt från €20
Beställs på arbetsdagar före 22:00 levereras imorgon
Gratis returer inom 14 dagar

23/05/23

4 fördelar med tyst och stilla nattro

Bullrig gatutrafik, sirener eller en surrande apparat någonstans i rummet – det är sällan helt tyst på natten. Och det fast vi vet att fullkomlig tystnad gynnar vår fysiska och mentala hälsa. Läs här vilka fördelar ljudlösa nätter har och hur tystnad kan förbättra ditt allmänna välbefinnande.

duux ss21 livsstil 43 1920x1920

1. Bättre sömnkvalitet
Buller är en av de mest störande faktorerna för vår nattsömn, men visste du att ljud som inte väcker dig också omedvetet påverkar din sömn? En tyst och lugn miljö bidrar till djupare sömn som gör att du vaknar utvilad och pigg. Välkommen god nattsömn, adjö trötthet 👋.

 

2. Mindre ångest och stress
Tysta nätter har en lugnande effekt på kroppen. Den är mer avslappnad i lugna miljöer, vilket leder till att stresshormonet kortisol minskar och vi upplever mindre oro och stress.

 

3. Förbättrat immunförsvar
Lugn, djup sömn kan förbättra immunsystemets funktion vilket gör att kroppen kan bekämpa sjukdomar mer effektivt. Dessutom hjälper en lugn miljö till att minska mängden stresshormoner, vilket i sin tur bidrar till att förbättra kroppens immunförsvar.

 

4. Ökad produktivitet
God nattsömn och en lugn miljö kan också leda till ökad produktivitet, vilket leder till att man presterar bättre i skolan eller på jobbet. På så sätt kan du börja dagen uppfriskad och med ny energi.

 

Från bättre sömnkvalitet till ökad produktivitet – lugna och tysta nätter har många fördelar. Dags att skapa en rofylld och stilla omgivning. God natt! 🤫

Relaterade artiklar

Hur ska jag rengöra min luftfuktare?

Genom att regelbundet rengöra luftfuktaren förhindrar du kalkavlagringar i luftfuktarens filter eller vattenbehållare. Detta garanterar en hygienisk utgång, bättre prestanda och en längre livslängd för din produkt. Men när ska du rengöra din luftfuktare och vad är det bästa sättet att göra det? Vi förklarar det för dig steg för steg. [...]

Duux vinner 2 iF Design Awards!

Duux Vi är glada att kunna meddela att vi har vunnit inte bara ett, utan två prestigefyllda iF Design Awards för våra innovativa produkter! Edge smart Vår konvektorvärmare och vår nya app har fått erkännande för sin enastående design och funktionalitet. Edge Konvektorvärmaren är inte bara snygg och elegant utan också otroligt funktionell. De viktigaste funktionerna är en [...]

Andas liv i ditt hem